Aantal keer bekeken : 116011
Styling advies voor uw interieur

 

 Interieur styling, inspiratie afgestemd op uw wensen!

 
    
 
Een woonomgeving laat zien wie u bent en hoe u in het leven staat. Toe aan een “nieuw jasje” waarbij u ervaart dat thuiskomen weer even belangrijk is als u “thuis voelen”?
Ik kan u helpen bij het realiseren van een metamorfose van uw woon of werkplek, of feestlocatie.
Tevens kan ik u helpen om uw huis beter verkoop klaar te maken, door een aangepaste metamorfose op maat!
 
 
 
 
  
Wanddecoratie 3 dimensionaal                       Sfeer impressie
 
springende kikker 3
 
                                      Creatieve items voor de tuin
 
 
 
Al jaren ben ik gepassioneerd in het afstemmen van kleuren en materialen in en om het huis, en volg de huidige meubeltrends op de voet. Door mijn ervaring in de meubelbranche word ik door klanten met regelmaat gevraagd voor inspiratie, of om hun huis een nieuwe look te geven. Dit kan al door kleine aanpassingen of grote metamorfoses. Het uitgangspunt wat ik hierbij gebruik is hoofdzakelijk het restylen van de huidige meubels en het gebruiken van zelf “gepimpte” accessoires, die een ruimte al een totaal andere sfeer kunnen geven. Omdat ik zelf meubels inkoop, heeft u de mogelijkheid om met een low budget uw ruimte een totale andere uitstraling te geven. Veel is mogelijk, zo is het omvormen van een strak moderne stijl, rustiek/landelijk, of brocante van uw woning of werkplek bespreekbaar. Het belangrijkste is dat u zich prettig voelt bij de totale vormgeving van kleuren en materialen.
 
Om uw wensen helder in kaart te brengen is er een oriëntatie gesprek, waarbij u uw smaak en voorkeur aan wensen aangeeft. U heeft hierna de mogelijkheid om samen met mij een moodboard te maken, dit is een verzameling aan plaatjes, foto’s, kleuren staaltjes, die gelijmd worden op een canvas doek, om zo een goed beeld te krijgen van het samen spel van kleuren vormen en materialen.
 
Tevens kan ik met orginele creaties u helpen bij het decoreren van uw locatie. Deze kunstzinnige objecten zijn gemaakt van o.a. natuurmaterialen die aansluiten bij de uitstraling van bijvoorbeeld uw feest, of ontvangstruimte van uw bedrijf.
 
 
foto bruidspaar  boom
Kunst bruidspaar voor de feestlocatie                Bloemsierkunst in de kapel
 
 
DSC 0199
 
Welkom creatie voor bruidspaar, entree feestzaal
 
 
 
  
3 dimensionale muurdecoratie kinderkamer       Wanddecoratie kinderkamer
 
 
Heeft u hulp nodig bij de omvorming van uw woon of werkruimte of feestlocatie, dan kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden en prijzen.
 
Wie weet tot ziens!
Jacqueline van de Koevering